Måndagspepp!

Måndagspepp!

Nu är det dags för lite shameless selfpromotion igen. Men det är ju trots allt min blogg och då får jag visa upp saker jag är glad och stolt över!

SAPIR

I februari var jag en ”guru” hos Sapir magasin. Helt sjukt liksom, att någon tycker jag är en guru. Gillar mest att jag skrev ”crazy pet lady” som ”familj”. True story liksom.


Sedan blev jag intervjuad av gölliga Ivona till The Smoke Detector, vi spelade in allt på hennes telefon och jag är inte avundsjuk på henne som skulle skriva ihop det hela sedan. Jag gick igång, kan man säga. Ni kan se Ivona och vårt häng i den här helgvloggen!


Idag är jag med i Social by Defaults podcast och pratar bloggar! Vi pratar bloggens överdrivna dödsrykte, om varför man ska jobba med bloggare och om kanalstrategier (hur man väljer vilka sociala medier man ska finnas i och varför). Vi satt på Skype och poddade i torsdagskväll, helsköna människor de där Sarah och Niklas!


Och så en grej, som inte är så ego men som jag är väldigt pepp över – Emily Dahl har skapat två helt sjuka webbkurser för Better Bloggers! En grundkurs i foto och en om fotoredigering i Lightroom! Jag kommer grotta ner mig omgående. Läs mer och köp här!

Och det var det för idag!

6 svar

  1. Wow så bra! Såklart man ska få vara stolt över sig själv! Helt rätt av dig! Generellt är man väl för dålig på att lyfta fram sig själv tror jag. Man är så jäkla rädd att det ska låta skrytigt, men vad tusan så är det ju inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så

102. Om att inse sitt eget värde med Johanna Berglund (Snickarglädjen)

Johanna Berglund, också känd som Snickarglädjen, är uppvuxen i byggdammet, med pappa som snickare bodde hon i ett konstant renoveringskaos. Något som gjorde att hon tänkte bo i lägenhet resten av livet. Istället hamnade i ett stort hus utanför Herrljun…

Granskottssirap

Granskottssirap

I flera år nu har jag tänkt att jag ska testa att göra granskottssirap men alltid missat ”fönstret” då skotten är som spädast och optimala