God knows you take me through heaven and hell

God knows you take me through heaven and hell

Internet Discovery Day

Den här veckan har varit en berg-och-dalbana för den här entreprenören. I måndags kväll fick jag reda på att jag inte gått vidare till pitchfinal för STINGs acceleratorprogram. Samma kväll kom nyheten att jag inte blivit nominerad till innovationsstipendiet som jag sökt. En örfil i nyllet och ett slag i magen. Satt och stirrade i väggen i 10 minuter innan jag ens kunde gråta ut besvikelsen.

Dagen efter skulle jag stå på Internet Discovery Day och pitcha när jag samtidigt tyst undrade – har jag tänkt fel hela vägen? Men nej. Det har jag ju inte. Det vet jag ju egentligen. Och bakslag är en del av branschen. Men fan alltså, de är ju inte skumtomtar och champagne direkt. Hell.

Så på tisdagen stod jag och pitchade till investerare, fick massa positiv respons på Better Bloggers och Better Match, träffade potentiellt nya kunder och SVT var där och filmade till ett reportage. Heaven. Det är underligt, de här tvära kasten.

Men trots besvikelserna känner jag ändå att jag är på banan. Det är så mycket roligt som är på gång och jag är på rätt väg. Nu blev det bara via en omväg.

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag