God knows you take me through heaven and hell

Internet Discovery Day

Den här veckan har varit en berg-och-dalbana för den här entreprenören. I måndags kväll fick jag reda på att jag inte gått vidare till pitchfinal för STINGs acceleratorprogram. Samma kväll kom nyheten att jag inte blivit nominerad till innovationsstipendiet som jag sökt. En örfil i nyllet och ett slag i magen. Satt och stirrade i väggen i 10 minuter innan jag ens kunde gråta ut besvikelsen.

Dagen efter skulle jag stå på Internet Discovery Day och pitcha när jag samtidigt tyst undrade – har jag tänkt fel hela vägen? Men nej. Det har jag ju inte. Det vet jag ju egentligen. Och bakslag är en del av branschen. Men fan alltså, de är ju inte skumtomtar och champagne direkt. Hell.

Så på tisdagen stod jag och pitchade till investerare, fick massa positiv respons på Better Bloggers och Better Match, träffade potentiellt nya kunder och SVT var där och filmade till ett reportage. Heaven. Det är underligt, de här tvära kasten.

Men trots besvikelserna känner jag ändå att jag är på banan. Det är så mycket roligt som är på gång och jag är på rätt väg. Nu blev det bara via en omväg.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

Gravid vecka för vecka - avsnitt 5

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 5

Glad fredag go vänner! Idag släpps det femte avsnittet av “Gravid vecka för vecka” och i det här avsnittet pratar jag om det här med

Bild för uppmärksamhet

För första gången sitter jag här och skriver undan andan i halsen. Klockan är snart halv elva en onsdagskväll och jag sitter i sängen med

Vlogg: Stockholmsvecka!

En vecka av äventyr i Stockholm! * Lanseringsplanering * SPA & träning * Middag med Elin & Jackie * Intervju med Karin * AW på