Ägg. Träningsvärk. Sköljmedel. Finne.

Ägg. Träningsvärk. Sköljmedel. Finne.

Jag kokar ägg. Jag har träningsvärk i triceps. Jag måste iväg och köpa tvättmedel och sköljmedel innan min tvättid börjar klockan tolv. Jag har en finne under näsan. Ont som fan.

Samtidigt funderar jag på om jag ska träna BodyBalance ikväll istället för BodyPump om det passet är fullt. Just nu är jag sjunde reserv. Eller om jag ska vila från träning idag och gå på Make Up Stores (omdesignad site, wihoo!) klubbkväll och kanske ta en drink med J på stan efter det. Och träna BodyJam imorrn istället innan jag ska möta upp med Annie.

Men först frukost. Lite energi kanske gör att hjärnan börjar funka.

3 svar

  1. Inte är du väl fast i träningen redan? 🙂 – härligt! Jag skulle köra på Make Up Store ikväll, med tillhörande socialt umgänge och i stället träna i morgon, låter som en lysande idé!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

Tusen trädgårdar (eller tre) i Övik 2022

Förra helgen gick ”Tusen trädgårdar” av stapeln, ett evenemang som Riksförbundet Svensk Trädgård anordnar vartannat år och som titulerar sig ”Sveriges största trädgårdsvisning”! Då får

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!