Ännu mer stövelshoppande!

Ännu mer stövelshoppande!

Jag har fått en nytt favvo-tidsfördriv, Tai Pei på Icakuriren. Smått beroendeframkallande.

Igår var Emma och Jenny här och åt middag och drack en massa vin. Det var tänkt att det skulle bli en tjejkväll eftersom C var på jobbfest men efter att jag hälsat på Bror Falck uppe på balkongen brevid, under en litet intag av cancerrök, så bjöd vi ned sällskapet från ovanvåningen, med gitarrtillägg, och så blev det könskvottering. När C kom hem så gömde han sig på kontoret med ”Battlefield”, tyckte väl att vi skrålade ”Båtlåt” för högt.

Idag har vi tagit med Göteborgarna på sightseeing i det lilla samhället Gällstad, 3 mil utanför Borås. Där finns outletbutiken Lager 157 där man kan få tag på allt från Acne-jeans för 500:- till märken som Filippa K och Miss Sixty. Själv lämnade jag butiken en vinterjacka och ett par stövlar rikare. Och 1400:- fattigare. Eller, tekniskt sett är det fortfarande C som är 1400 fattigare. Men det känns som att han kommer påminna mig om det.

Jag har fått ett nytt komplex att lägga på den redan stora högen. Mina vader. Det är helt omöjligt att hitta ett par stövlar som går på mina enorma vader! Jag tror att det är mest muskler efter mina år som dansare, men det hjälper inte när inte dragkedjan går igen! Men idag så, efter mycket stånk och stön och ett oändligt provande så hittade jag ÄNTLIGEN ett par knähöga stövlar som gick på. Det krävdes styrkan av både mig och Jenny för att få upp dragkedjan men det var det värt, OJ så snygga de är. Ska fixa upp bild snarast! 🙂

Ett svar

  1. Tjena !

    Härligt att höra, jag älskar stora muskulösa vader. Är du intresserad av ett fotojobb ? Maila mig i.s.f. Inte så grova pengar men någon tusenlapp i varje fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

Mot Stockholm!

Det är tisdag och jag sitter på ett tåg mot huvudstaden. Jag hade noggrant bokat en specifik plats, första klass i tyst avdelning, längst bak

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag