Är fel vägen till rätt?

Är fel vägen till rätt?

Känner mig äckligt uppstressad och helt snurrig. Magen gör ont, hjärtat bankar nästan ut ur kroppen på mig och att tänka på framtiden gör mig mest bara illamående.

På torsdag har jag ett möte med en tjej på Kilroy Education. Vi ska prata om mina möjligheter att åka till New York och plugga nästa år. Och så ska jag förhoppningsvis träffa Tove och prata om eventuell praktik i vår.

Allt löser sig. Varför är jag då så sjukt nervös och orolig inför framtiden? I och med inlägget igår så tillät jag mig själv att känna efter. Bara en liten stund, men det raserade veckor av att ha byggt upp garden och tätat hålen i rustningen. Jag grät på toaletten medan Mathias satt i vardagsrummet. Ville inte visa att känlorna tog överhanden. Visste inte vad jag skulle säga om han hade frågat ”Hur är det? Vad är det för fel?”. Livet. Livet är fel just nu. Men fel är väl kanske enda vägen till rätt. Eller? Jag vet inte. Jag vet bara att jag är jävligt ont i magen just nu.

2 svar

  1. Visst är det så som du skriver att det som känns fel kan bli rätt. Lite på magkänslan säger jag ändå, den brukar guida åt rätt håll. Jag hoppas verkligen att det onda går över och att du känner att livet vänder sig rätt igen. Låt det ta tid. Och du, du är värd allt. Kom ihåg det.Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

Hoppbild på Skotertur

Skotertur på fjället

Måndag i Stockholm och jag drömmer mig tillbaka till Åre, Winter Workation och en helt annan måndag för två veckor sedan då Åreguiderna tog med