Att jobba på kontor igen.

Måndag

Igår jobbade jag min första dag på Stockholms Filmfestival. Och redan första dagen kom jag en halvtimme för sent till jobbet. Men det var faktiskt inte mitt fel. Faktiskt! Bussen jag satt i hann knappt mer än upp på motorvägen så blev det tokstopp i trafiken. Det visade sig att en rätt läskig seriekrock hade inträffat precis framför oss, tre bilar och en buss var inblandade. Vi fick således hoppa av bussen och knata till andra sidan Skurubron och vänta på att en annan buss skulle plocka upp oss, vilket inte gick raketsnabbt direkt.

Först stannade jag till vid olycksplatsen och frågade om någon behövde hjälp. Det var en man som var skadad och satt kvar i bilen, som såg mer ut som ett dragspel, men han hade en kvinna som var sköterska hos sig som höll honom stabil tills ambulansen kom. De gissade att det var revbenen som fått sig en smäll av bilbältet. I samtliga bilar hade airbags utlösts så det var nog en rejäl smäll. Läskigt.

Så, smått skakad och lite adrenalinstinn kom jag till slut till kontoret. Hängde lite med Tarantino, lärde mig hur kaffemaskinen funkade och fick en kontorsplats. Och en manual på en sisådär 30 sidor som jag läste tills hjärnan kokade. Och sedan gjorde jag min första uppdatering på sajten och sedan var dagen typ slut. Så då gick jag och handlade och kände mig jätteyr och hängig och kom hem och hade feber.

Härligt. En dag klarade jag liksom innan kroppen la ner. Kämpa kroppen. Så idag jobbar jag från sängen mellan febertopparna och försöker kurera.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att förlora ett pälsbarn

Dagen igår började precis som vanligt. Jag tog en promenad med Leia och när vi kom tillbaka strök Silver sig runt benen på mig som

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.