Att svetta skiten ur sig i ottan.

05.20. Say what? Gomorron världen. #nofilter
Vilken übermenschen den där @sparkibaken! Vidriga och härliga 45 min. #träning #spinning jenny

Herre min je vilken morgon! Klockan 05.10 ringde väckaren och jag drog på mig de redan framlagda träningskläderna i någon slags minikoma. Klockan halv sex lämnade jag och Jenny lägenheten och tog sikte på SATS Hötorget för 45 minuters spinning. Med en sådan rivstart på morgonen känner man att man lever, vill jag lova.

Terese är tillbaka som instruktör efter sin mammaledighet så jag fick nöjet att cykla med henne. Eller, nöjet och “nöjet”. Människan är ju övermänsklig! Jädrar i min lilla låda vad hon kör! När hon gapar “bara två låtar kvar nu!” så är jag redo att lägga mig ner och dö och spy. Simultant.

Men nu, när jag sitter här vid mitt skrivbord och smygstartat arbetsdagen med Metro, kaffe och frukost, då känns det ganska så värt det.

Hej och välkommen fredag!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Göteborg

Fyra dagar i Göteborg

För några veckor sedan tog jag ett tåg till Stockholm och sedan ett tåg till till Göteborg och när jag kom fram hälsade Drottningtorget mig

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade