’Båtlåt’ och andra klassiker

’Båtlåt’ och andra klassiker

Nått har hänt med Tjatte, han haltar! Tjatte är en tredjedel av trion Knatte, Fnatte och Tjatte, de tre nykläckta andungarna nere vid sjön. Små vinglande dunbollar som piper och snubblar fram och tyr sig till Mamma Anka när den stora elaka tanten (jag) vill titta lite närmare på dem.

Under min runda imorse, ganska precis samtidigt som jag spanade in Bröderna And, damp ett stort löv ner i huvudet på mig, och många fler följde i dess spår. Björkarna ömsar skinn, hösten är på intåg. *brr* Men idag skiner solen igen, precis som igår, så det blir en repris på gårdagen och ännu mera grillning.

Igår kväll var det ju tänkt att vi skulle gå ner på stan och kika på Jill Johnson som avrundade sommartorsdagarna, men de planerna ställdes in när vi erbjöds likvärdig musikalisk underhållning, och grillad karré, här hemma på gräsmattan, i form av Matts, Johan, Marcus, två gitarrer och fyra sångpärmar. Så vi skrålade fram en äkta Pripps Blå version av ’Vilken härlig dag’ vilken följdes av ’Hönan Agda’, ’Båtlåt’ och några härliga smörlåtar som ’When the children cry’ och ’Tears in Heaven’. Och imorse var jag hes. Men det var det värt!

Min hyresvärd skulle vara här mellan 13-13.30, nu är hon 20 i! Han är seeen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor

Midsommarpepp!

Glad midsommar! När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans

Örnen har landat!

Hallå kompisar, jag har flyttat! Detta är första blogginlägget jag gör, officiellt som boende i Örnsköldsviks kommun på nästan 17 år! Jag flyttade från Övik