Andra PT-passet med Helene idag och nu är jag så slut i kroppen att jag knappt kan skriva. Hela eftermiddagen har jag haft ont i huvudet och känt mig febrig, kanske en kombo av träningen och det faktum att Stockholm har varit varmt som en liten smältdegel idag.

Anyway, jag kom ihåg att ta med kameran till gymmet men tyvärr satt minneskortet kvar i datorn så då hade jag inte så stor användning av kameran. Karro skulle dock skicka mig ett gäng bilder, så förhoppningsvis kommer det imorgon.

Nu knyter jag ihop den här måndagssäcken. God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Box

I fredags hoppade jag i en bil med Caroline och tog sikte på Linköping. Vi skulle nämligen ha en medlemsträff där med Influencers of Sweden!

Äppelmust på Äpplets dag

Blir det mer höstigt än äppelfest? Gärna i kombination med krispig luft och gula löv så klart, men äpplen i sig är  något som bara

Linda Hörnfeldt

Trendspaning – influencertrender 2018

2017 var ett galet år. Influencer marketing var hypen, lycksökare dök upp på alla fronter och branschen började så smått finna sin väg. Just nu

Vlogg: Trädgårdsfix och nya kycklingar!

Välkommen till en ny vlogg! I den här videon har jag Lina och Siv på besök och tillsammans bygger vi dahliastöd och fixar i trädgården.