Blått, flott, sått, mått, kått

080424-outfit.jpg

Idag vågar jag både linne och barfota, vädergudarna lovar sol i massor idag! Möte på VG på förmiddagen och sedan bar det av ut till kontoret. I vanliga fall beger jag mig aldrig hemifrån när trafiken är som värst, men när man ska på möte har man inte så mycket att välja på. Så då hamnar man i den här sortens trafik. Något stressande när man har en tid att passa. Speciellt för en tidsoptimist som alltid är ute i sista sekund.

På mig idag har jag linne från J Dauphin, kjol från Monki, leggings från H&M(?), skor från Din Sko, väska från London och örhängen från Mi Lajki.

Andra bloggar om , , ,

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. FRU HJELM:
    Tack! 🙂 Det har väl blivit ca 7 kilo från årets början. Kanske inte jätemycket på 4 månader, men så länge det går neråt så är jag nöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så