Böff Bårginjång

Böff Bårginjång

IMG_5071 IMG_5073 IMG_5078 IMG_5081

Förra helgen gav jag mig på det här med att laga en gryta. Och inte vilken gryta som helst – det skulle lagas Boeuf Bourguignon. Jisses amalia. Jag tänker bara på filmen Julie & Julia och blir rädd. Det ligger en liiiten bit över min normala ambitionsnivå. Om man så säger.

Det tog sin lilla tid och jag fick dela upp grytan i två mindre grytor pga hade inte en som var tillräckligt stor. Mycket orutinerat, jag vet. Men gott blev det till slut. Så jag tänkte att det kunde jag tipsa om idag. Laga en gryta. Den räcker för evigt och är makalöst god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fredagsstatus

Klockan är halv fem, jag slängde precis in en tvättmaskin och hällde upp ett glas rödvin som jag ställde bredvid kaffekoppen bredvid datorn. Då börjar

Klappa hästmule på lunchen

Det är äntligen februari och årets längsta månad är förbi. Herregud så lång januari var i år. Mörk och isig och en massa ledsna dagar.

En sorgens vecka.

Det är fredagskväll och jag har precis anlänt till Lindö, Nathalies paradis i Mälaren, där jag ska spendera helgen. Det var en magisk båttur hit