Bubbla med Schlagerprosecco till mellofinalen!

Photo-2014-03-07-10-44-41

Photo-2014-03-07-10-45-01

I morgon går Melodifestivalens final av stapeln på Friends Arena. Min pengar ligger nog faktiskt hos Sanna Nielsen, jag tror att låten är tillräckligt svulstig och dramatisk för att gå hem hos de flesta målgrupperna. Jag personligen älskar den!

Lagom till detta kalas fick jag en flaska av den här piffiga flaskan hemskickad till mig från Pretto PR. Bubblor och schlager känns ju som en lysande kombination! Dessutom kan du nu tävla tillsammans med Schlager Prosecco om en resa till Italien! Förstapris är en resa för två till vingården Vinicola Serena i Treviso där Schlager Prosecco tillverkas. Spana in tävlingen här! 

Vem håller ni på imorgon?

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 7/100 – Inlägg 15/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

Webinar i Influencer Marketing

Varför ska du jobba med influencers?

Reklam Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar! Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och