Bubbla med Schlagerprosecco till mellofinalen!

Bubbla med Schlagerprosecco till mellofinalen!

Photo-2014-03-07-10-44-41

Photo-2014-03-07-10-45-01

I morgon går Melodifestivalens final av stapeln på Friends Arena. Min pengar ligger nog faktiskt hos Sanna Nielsen, jag tror att låten är tillräckligt svulstig och dramatisk för att gå hem hos de flesta målgrupperna. Jag personligen älskar den!

Lagom till detta kalas fick jag en flaska av den här piffiga flaskan hemskickad till mig från Pretto PR. Bubblor och schlager känns ju som en lysande kombination! Dessutom kan du nu tävla tillsammans med Schlager Prosecco om en resa till Italien! Förstapris är en resa för två till vingården Vinicola Serena i Treviso där Schlager Prosecco tillverkas. Spana in tävlingen här! 

Vem håller ni på imorgon?

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 7/100 – Inlägg 15/100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

10K och fem timmar dagsljus

Glad måndag kära vänner! Klockan är halv ett och solen har knappt gått upp idag. Och jag har knappt varit ute, måste ge mig ut

Nyår

2017 – En årskrönika

Gott Nytt År! Det är bara timmar kvar av 2017 och hög tid att summera året! Det har varit ett bergochdalbaneår, minst sagt. Men det

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!