Change of plans

Change of plans

Magen blir inte bättre men jag har inget lust whatsoever att gå till en doktor. Jag måste ändå dit snart och få nytt recept på mina crazypills så jag får väl passa på att prata mage då om det inte blir bättre.

Jag avsade mig precis dejten med H i Göteborg ikväll. Jag ska till storstaden imorrn på Cissis vernissage och orkar inte hatta fram och tillbaka med magkatarr. Dessutom så vet jag inte riktigt om jag är redo att dejta. För honom lät det som en så big deal, när för mig är det bara lite kul. Jag orkar inte med seriösa dejter. Känslor off, remember?

Idag står istället uppstyrande av lägenhet på schemat. Fick ju så vackert omtapetserat förra veckan så nu ska här möbleras om lite och sedan ska jag hänga upp lite hyllor, tavlor och nya gardiner. Sen får vi se om M dyker upp idag eller imorrn, verkar som han blir kvar på lyxhotellet i K-stad en dag till.

Jag får inte nog av Christina Aguileras video till ”Ain't no other man”. Hot and glamglamglam! Me likey! 🙂

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

Det kan ju vara du.

Tanken på dig gör mig så nervös att jag blir illamående. Det var väldigt länge sedan jag blev illamående på det viset. Halsen blossar och

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.