D-DAY


Klockan har precis passerat midnatt och jag sitter på mitt hotellrum på Grand Hotel i Saltsjöbaden som om sisådär åtta timmar kommer fyllas av deltagare till The Influencer Convention. Jag är nervös och taggad och stressad och så ofantligt trött. Sitter här och sneglar på den enorma sängen där Leia redan ligger och snusar. Det rycker lite i tassarna på henne, hon ränner väl över någon äng i sömnen igen.

Jag känner mig inte alls lika redo i år som jag gjorde förra året.  Jag hade fixat en helt ny outfit (eller faktiskt två!), jag hade Åsa som hjälpte mig med hår och smink, JAG var så himla uppstyrd! I år har jag grävt fram någon gammal trasa ur garderoben, sminkar mig själv och har inte ens målat naglarna än. Men det löser sig tänker jag. Huvudsaken är att allt annat är i lås, att talare och sponsorer och besökare är glada och nöjda. Men det vore ju fint om jag i alla fall hann duscha.

Jag har dock lyxat till det med frukost på rummet. Halv åtta knackar de på. Undrar om jag hinner bada innan?

En annan dag ska jag skriva ett hyllningsinlägg till Alejandra som projektlett det här spektaklet. Vilken klippa hon är alltså. Men nu ska jag sova.

Gud. Jag tror precis lite pirr smög sig in i magen.

// 26/100

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

OOTD: Hötorget

Tröja – Ellos / Kjol – Lindex / Skor – Adidas / Väska – Ulrika / Ring – Efva Attling Glad fredag kära vänner! Det

We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få