Den dagen jag bytte sida

Den dagen jag bytte sida

Nu har man fräschat till kalufsen också inför det stora klivet över pölen på söndag! Jag tog mest topparna och klippte upp det på hjässan så att jag får lite volym i mitt bebishår.

Men jag gjorde en stor förändring. En sådan som man bara gör några gånger i livet. Jag flyttade på benan. Spännande, eller hur? Jag har alltid haft benan till höger men kom ju på att eftersom jag tycker det ser bäst ut så ser det ju egentligen bäst ut på andra sidan, för att, duh, spegel! Plus att jag har en virvel på höger sida som skulle göra mig jättepoppis om 80-talsfrillorna med jättetuperad lugg kom tillbaka, men kanske inte är så häftigt just nu.

Sedan har jag varit med Marie och tittat på lite lägenheter, hon verkar ha kommit till ett beslut nu. Ska bli så underbart att ha henne tillbaka i Borre!

Pappa är hemma från sjukan nu. Skönt, men problemen på hemmaplan har tyvärr inte försvunnit under hans sjukhusbesök. Hoppas att det håller sig någolunda lugnt medan jag är borta, jag vill inte komma hem till nån sjuk pappa igen, ya hear?! 🙂

Nu ska jag iväg till terapeuten. En liten udda tid idag, men det är för att C ska följa med och skrynkla hjärna han också. Mysigt värre.

Och så regnar det. Men hey, det är ju Borås!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Smygrelease av ”Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för ”Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och

Mitt första politiska förtroendeuppdrag!

Idag ägde årets sista sammanträde för kommunfullmäktige rum i Övik. Det betydde också att idag var det dags för Den Stora Omröstningen. Omröstningen om Örnsköldsviks