Det blir inte alltid som man har tänkt sig.


Vackra Övik i solnedgång.

Hej Stockholm, nu är jag hemma igen. Ett slag i alla fall.

Nu är det så här att hela semestern i Norrland blev lite tokig. Först var ju tanken att vi skulle åka till fjällen. Ni vet, husbil, vackra vyer, galna myggor och en något obekväm Linda. Men så blev lillasyster sjuk i feber och hosta och tjafs, så vi fick skjuta upp fjälläventyret ett par dagar.

Sedan SMS:ade kattvaktande Lina och var smått gråtfärdig på grund av bristande sömnkvot eftersom min kära Silver fått något tokspatt och återfunnit sitt kåtlockrop som jag trodde hon begravt någonstans i samband med steriliseringen 2009. Men icke. Detta oljud höll käre Lina och hennes sambo vaken hela nätterna. Lite som ett kolikbarn. Och så kunde vi ju inte ha det.

Således klämde jag ihop allt socialiserande med släkt och vänner och bebisar x1000 och tågåkande och loppisshoppande och grillande och jordgubbsätande på tre übereffektiva dagar för att sedan tidigare idag packa ihop mig själv, mamma, syster och alla loppisfynd i bilen och åka söderut igen.

Så nu är jag hemma. Med en tokirriterande hosta och rinnande näsa i bagaget. Och nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Vi pratade om Öland men insåg att det var typ en miljon mil dit. Sedan pratade vi om skärgården men det rynkades det näsa över. Så nu lutar det åt loppisturné inåt landet. Den som lever får se.

Hur mår ni?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Nej, det är inte alls hundra mil till öland. Man kör dit på fyra max fem timmar nu efter att de gjort vägarna fina och bra och inte har barn i bilen som måste ha kisspaus varje kvart. På riktigt! ÅK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.

Fler hål i örat!

Jag tog inte mina första hål i öronen förrän jag var över 20 år gammal. 21 tror jag till och med att jag var. Jag