Idag stod mannen inför eldprovet.

Det är uteslutande jag som står för godisplocket i denna lilla familjen när det vankas smågodis, så när C idag skulle iväg själv och inhandla fredagsmysmat och godis så hade han tyngden på sina axlar. Skulle han lyckas med den perfekta kombinationen? Och skulle han komma ihåg mitt favoritgodis?

Och hör och häpna! Han lyckades riktigt bra! Lagom mängd choklad, lagom mängd salt och tom ett litet godishjärta! 🙂 Han hade dock glömt mina favvosurisar, men hur observant kan man vänta sig att pojkarna ska vara egentligen?

Det var kanske taktiskt med, för nu trycker jag inte i mig lika mycket godis som jag brukar. Jag håller mig faktiskt inom min ”sparade points” ram. Klapp på axeln till mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tänndalen

På Hamrafjället i dimman

Å ena sidan – antiklimax på grund av snuvad på magisk utsikt på grund av dimma. Å andra sidan – att vandra i dimman genom

Vecka 50 | Göteborg, rättegång och boklayout!

Formsvackavecka. Eller bara slut på energikvoten för 2017.  Några ögonblick från veckan som gått: Veckan inleddes i Göteborg. Var det verkligen bara en vecka sedan?

Delfiner och en torsdag på Medelhavet

Jag älskar djur. Och att se djur i det vilda kan vara något av det häftigaste som finns. Så när vi fick möjligheten att åka