Elk is my power animal

Förra veckan fick jag hem ett paket på hallmattan. Det hör inte till vanligheterna och jag blir lika glad varje gång. Den här gången var det dock inget pressutskick utan en ”grattis-till-VD-jobbet-present” från en InoS-medlem som också driver webbshoppen Stil och Ansvar.

Stil & Ansvar är en nätbutik som arbetar efter konceptet Slow Fashion och som genom hårda krav på leverantörer och full transparens på produktionsled vill utmana till en högre grad av ansvarstagande. Jag tycker hela affärsidén är genial och har verkligen fått mig att tänka till kring mitt konsumerande.

2016-11-13-12-54-02-2 2016-11-13-12-54-36-3 2016-11-13-12-54-50-4

I paketet låg den finaste clutchen någonsin från märket Lovia, gjord av älgläder som hämtas från nordiska jägare. Istället för att lädret ska gå till spillo efter kontrollerad jakt väljer Lovia att använda sig av älgskinnet i sin produktion. Älgskinnet är garvade i nordvästra Finland och trots att lädret inte är vegetabiliskt garvat klimatkompenserar Kokkolan Nahka-garveriet genom att endast använda förnybara energikällor. Snacka om att tänka hela vägen.

Och den här finaste presenten skickade hon alltså till lilla mig!

2016-11-13-12-55-07-5 2016-11-13-12-55-56-6

Med presenten följde också ett brev som är det finaste jag någonsin fått tror jag. Jag lipade när jag läste det. Att jag faktiskt kan ha påverkan på någon annans mod genom vad jag gör, det är helt otroligt.

”Om man bara lyssnar på sig själv och vågar ta steget så kan det ju faktiskt bli himla bra.” <3

2016-11-13-12-56-37-7

Tack Anna för den otroligt fina presenten, jag ska vårda den med kärlek. Tack också för att du delade med dig av dina ord och för att du är modig och en GIRLBOSS. All kärlek.

Detta inlägg är INTE sponsrat, jag tycker bara att det är en så grym affärsidé!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Saradagen

I onsdags firade vi Sara-dagen här på landet! Både jag och mamma heter Sara i andranamn och eftersom ingen av vi barn fyller år på

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Det är inte ens tre månader sedan jag började skriva på min bok. Började. Och

Fler hål i örat!

Jag tog inte mina första hål i öronen förrän jag var över 20 år gammal. 21 tror jag till och med att jag var. Jag

Livet går för fort

Känner du ibland att livet springer ifrån dig? Att allt går så jädra fort samtidigt som ingenting händer? Jag är så beslutstrött samtidigt som en