En härligt ovanlig onsdag.

Denna fantastiska vardagspoesi.Om ni undrar vad jag har ägnat min eftermiddag åt. #bubbles

En ledig onsdag då solen skiner och man vaknar full med energi. Då skuttar man ned i tvättstugan det första man gör när man vaknar med det där Everestet av sunk som byggts upp hemma hos en. Och sedan under tiden tvätten tvättar sig själv så diskar man bort det andra monstret som bosatt sig på diskbänken. Och så dammsuger man och sedan är det dags att åka in till stan.

Sedan pratar man med psykologen jättelänge och berättar om hur förvånansvärt glad man är med tanke på att livet inte kanske är så kuligt just nu. Och vi lägger upp en plan och jag kommer till en massa bra insikter.

Och så åker man till SATS och lyfter en massa skrot och går brandmanstest i en jätteuppförsbacke med vännen och sedan får man glida ner i bubbelpoolen och bara blubblubb så länge man vill.

Och sedan åker man hem och skypar med coola Göteborgsbruden och planerar alla möjliga äventyr och känner sig lite pepp inför framtiden.

Sedan stensomnar man innan tio pga too much awesome på en dag. Så kan en härligt ovanlig onsdag se ut.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Bildregn från Stora Influencerpriset

Här kommer äntligen bildbomben från Stora Influencerpriset i fredags! Vi hade tre fotografer på plats och jag fick bilderna levererade först igår kväll, så därför

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som

Höstfix i trädgården

Nu när jag skaffat hus ska jag ju bli en odlande människa! Ska vi se hur det går? För ett tag sedan grävde jag upp