En outfit och några tankar

En outfit och några tankar

160928 - #ootd


Jacka – Lindex Extended / Skjorta – ASOS Curve / Byxor – Kapp Ahl XLNT / Väska – Rebecca Minkoff


160928 - #ootd

Så här såg jag ut när jag var på kalas med Lindex förra veckan. Frippan och jag var verkligen inte överens den här kvällen, den ser okej ut här men under kvällen gick den bara bananas och till slut så jag ut som en dränkt katt. Jaja. You win some you lose some.

Det är måndagskväll och jag sitter hemma med snarkande djur bredvid mig och tittar på Stranger Things. Har ni sett den? Jag är hooked. Det är något så coolt och retromodernt över den även fast den är helt knäpp.

Jag tänker också på er, mina kära läsare. Jag känner att vi tappat varandra lite på sistone. Sedan jag började göra videos mer frekvent har jag ju inte tagit lika mycket ”vardagsbilder” och jag undrar lite hur ni känner inför det. Gillar ni video? Gillar ni de här outfitinslagen? Jag vet inte, jag tycker bara ni varit lite tysta på sistone och jag saknar er. Lite så bara. Så kan ni inte säga hur ni tänker och mår och har känt inför bloggy på sistone?

Kram på er.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

19 svar

  1. Jag tycker inte om video och kollar aldrig på det oavsett vem som gör den (bara om det är ett ämne som jag finner intressant tex psykisk ohälsa) Jag är en läsare:) så jag saknar dina inlägg, men vet att många kör youtube nu så jag förstår dem som börjat med det.

  2. Dina outfits är väldigt inspirerande och det är ett av mina favoritinslag också! Jag är inte (ännu) en YouTube-person, men brukar faktiskt kolla på dina videos ganska ofta. Det är ändå viktigt att förstå att det inte går att göra allt på samma gång, så om du har ett videosug nu tycker jag att du ska köra på det och dra ner ambitionen på det övriga materialet <3

  3. Jag gillar videos men kollar inte alltid på prick alla för läser oftast bloggar när jag är på språng eller på jobbet så skippar videos just då. Så blir liksom enklare med text, går snabbare att ta in osv. Men tycker absolut att du ska göra som du känner för själv, det blir ju oftast som bäst då! 🙂

  4. Jag är dålig på att kommentera (vilket är synd, för du är grymt inspirerande!) men gillar videor som har teman eller tar upp ett specifikt ämne, till exempel månadens favoriter eller psykisk ohälsa, och där tilltalet sker direkt mot publiken. Har däremot svårt för vloggar då de tar mycket tid och inte ger så mycket tankar eller fördjupning utan mest visar händelser rakt upp och ner på ett dokumenterande sätt. Tycker då att text ger en mer personlig återgivning av vardagliga händelser eftersom känslor och reflektioner får plats på ett annat sätt än i en vlogg. Dessutom går det snabbare att läsa blogginlägg så även det är ett plus!

    1. Tack Amanda för din feedback! Förstår helt hur du menar! Jag tänkte nog kanske att vloggarna kan ersätta ”det här gjorde jag idag”-inläggen och inte mina texter. Ska ha dina tankar i åtanke! 🙂

  5. Jag gillar att följa dig oavsett format men kanske gillar jag vloggarna lite mer just nu för det är en inblick i ett helt annat liv mot mitt eget 😃 Och smink, smink är alltid roligt!

  6. Eftersom du frågar – jag ser allt mindre på vloggar och videoinslag, märker jag. Har liksom inte ”tid” att stanna upp vid dom, har för mycket intressant att läsa, för många bloggar jag följer. Ska jag hinna med alla kan de inte ta för lång tid, så att säga. Förstår du vad jag menar?

  7. Vet att det är poppis med video och har själv testat på bloggen men det fastnar inte riktigt. Ser tyvärr inte på videos själv och tappar kontakten med bloggarna då. Själv kan jag knyta an till bloggar med bra text och några bilder där inläggen inte är för långa. Videos hoppar jag över (kan inte förklara varför:)) kanske har med mitt egna skrivintresse att göra. Kram M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tydligen så säljer jag mig själv

När jag såg att mitt förlag delat den här artikeln på Facebook imorse så fick jag lite ont i magen. Och när jag såg kommentarerna

Morgondimma

Jag har inte haft så mycket inspiration att fota i sommar. Har drabbats av jämförelsesjukan och fastnat i perfektionshets. Vilket ju leder till ingenting. Det

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

We’re far from the shallow now.

Jag var på bio ikväll och såg ”A Star is Born” med Lady Gaga och Bradley Cooper. Vilken jävla film. Jag älskade den. Och hatade