En paus på Medis

En paus på Medis

Idag är det fruktansvärt hög luftfuktighet i Stockholm. Jag sitter på 7-Eleven på Medborgarplatsen och dödar lite tid medan jag väntar på att Daniel ska pumpa klart sina svällande muskler och joina mig för en välbehövd lunch. Jag har yrat omkring på Söder ett tag och dregglat över kalendrar och pärmar på Ordning och Reda. Jag har nog en liten böjelse för ordningsattiraljer.

Strax före sex bär det av hem till Borås igen och förhoppningsvis en sen fika/film med C. Han åker till Tyskland imorrn i tre veckor så Linda hoppas på att få lägga ögonen på den vackra mannen en gång till innan han åker.

Helgen här i huvudstaden har varit härlig. Övervägande vackert väder har vägt upp konstant skoskav och en ihållande baksmälla från fredagen som späddes på med lite mer alkoholintag på M's födelsedagsfest i lördags.

Lite shopping har det allt blivit med. Jag hittade en underbart mysig tröjklänning från Dorothy Perkins på Debenhams som fick följa med hem. I övrigt har det varit ovanligt lugnt på shoppingfronten.

Shit, mina moccastöclar tål verkligen inte det här skitvädret. Linda behöver en sån där moccaborste. För stövlar, inte kaffe.

Mer uförlig rapport följer ikväll, är smått distraherad av kanelbulledoften här. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommarvlog 2019

Vlog: Midsommar på Ulvön

Här kommer även min vlog från midsommarhelgen, hoppas du tycker om den! Glöm inte att gå in och prenumerera på min YouTube-kanal om du inte

Vilmer

Augusti – härlig sommar är det då

Augusti. En månad full av bitterljuva känslor för mig. Dels exploderar ju verkligen sommaren här i norr i augusti, vissa blommor har inte ens blommat

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran