En podd, en pitch och en tripp till Göteborg

Körsbärsblommorna i Kungsträdgården Körsbärsblommorna i Kungsträdgården

Klockan är mitt i natten och jag borde lagt mig för minst två timmar sedan men här har jag suttit och jobbat ikapp inför veckan som kommer. Bland annat har jag suttit och filat på ett pressmeddelande som går ut imorrn, jag hoppas innerligt att det blir upplockat. Håll tummarna!

Tidigare idag (söndag) var jag hos Oskar och preppade inför investerarpitchen som tar plats i veckan och sedan tog jag och Leia en långpromenad från KTH till Slussen och passade på att svänga förbi Kungsan och traditionsenligt dokumentera körsbärsträden som står i blom. Det är något magiskt med den här blomningen, det blir inte riktigt vår innan blommorna kommer!

Men nu tycker jag att vi tar en titt på min kommande vecka, det var ju ändå ett tag sedan vi gjorde det!

Måndag » Veckan inleds med pressvisning på Stockholm Beauty Week och sedan ska jag ta pendeln mot Nynäshamn och åka och hälsa på JuliaK och podda! Galet pepp på lantluft och att hälsa på hennes höns! Och hennes så klart. Men mest hönsen. 😛

Tisdag » Hemmajobb på förmiddagen och sedan väntar bloggevent med Tradedoubler (någon som ska dit?) och en föreläsning med Elaine Eksvärd på kvällen.

Onsdag » Dagen D. På eftermiddagen ska jag nämligen träffa Isabella Löwengrip och pitcha för investering. Jag blir svettig bara jag tänker på det. Tumhållande kommer att uppskattas.

Torsdag » På torsdag (om jag överlever onsdagen) tar jag Emmi under armen och åker till Göteborg för att träffa Lindex igen! Jag jobbar ju med dem på deras plus size-projekt som jag berättade om här!

Fredag » På fredag ska jag moderea och föreläsa på ett bloggevent som Travellink håller i! Lite nervös för jag har aldrig modererat ett helt event förut och jag insåg precis att jag inte riktigt vet när jag ska hinna skriva manus? Men det löser sig.

Lördag & söndag » Långpromenad och återhämtning låter som en god idé…

Och det var den superpeppiga och lite läskiga veckan! Vad har du för spännande inplanerat?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

18 svar

  1. Håller alla tummar och tår på onsdag. Själv har hjärnan kickat igång efter sex månaders vila efter utmattningen. Så har pratat med lite grossister angående några intressanta varor jag råkade på på Västerås hundutställning och jag köpt ett bokomslag till min bok. Tänker lägga ner lite tid nu att färdigställa den till en e-bok och ha på min blogg. La ner hela min själ i att skriva den boken och vill på något sätt avsluta den processen genom att ge ut den själv. Drömmen om att ett förlag ska nappa har dött så med lite småfix så blir det min egna grej. Kul det också:) Ha en jättefin vecka.

  2. Hej fina! Kul att ses sist. 😀 Synd att jag inte hann se bilderna du tog på snapchat, hade inte lagt till dig, har typ EN person där haha, jag använder inte snapchat alls, har inte fattat det hela än. 🙂
    Har du någon bild på mig så får du gärna skicka över det på mailen, du ser den nu när jag kommenterar.
    Ha det bäst och lycka till med allt du har att göra, du är en grym talare och inspiratör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Granskottssirap

Granskottssirap

I flera år nu har jag tänkt att jag ska testa att göra granskottssirap men alltid missat “fönstret” då skotten är som spädast och optimala

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför

Tacka gudarna för ögonbrynsfärg

När jag var i Italien nu nyligen så var jag helt osminkad i ungefär 7 dagar av 8. Det var liksom inte lönt att kladda