En sensommardag på höstkanten

Jag älskar när jag får till en lördag fullspäckad med trevligheter. Igår var en sådan. Kickade igång dagen med en långpromenad i skogen med Ammis, hon visade mig ett motionsspår som jag garanterat kommer att besöka igen med min mp3-spelare.

Efter en dusch och en välbehövlig tillpiffning åkte jag in till Söder för att möta upp Jannica för en fika, vi hittade en jättemysig liten uteservering med pling-plong-musik vid marknaden mitt emot Skrapans ettårsfirande. Grillade mozarellasmörgåsar och Snapple. Kunde varit värre.

Efter lite strosande i affärer (och en total crush på ett par Whyred-stövletter för en massa tusenlappar) avrundade jag dagen med middag och mys hemma hos Sofia. Bäst att passa på nu innan bebis ploppar ut om ca en månad. Ett litet tips bara: se inte “Min brors flickvän”. Värre dynga får man leta efter.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 45 | London och Berghs och Ångestpodden

Förra veckan fick jag skriva äntligen skriva “international speaker” på visitkortet. Jag vet inte riktigt hur och när jag ska använda mig av det (jag

När allt bara är.

Det kom lite mer snö igen. Men nu tror jag att vi kanske ändå hamnat i “mud season”. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest de

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med