Hittills har jag varit rätt besviken på rean (som alla år), men Kista Gallerian överraskade idag. Jag sammanstrålade med Soffis runt tvåtiden, delade ut CV:n till Bianco och Scorett (som faktiskt behövde folk!) och spanade sedan runt lite i butikerna.

Och längst inne på H&M hängde den. Den perfekta vårjackan. Svart, kort, vid, med trekvarts-ärm och tre stora knappar framtill. 70% rabatt. 119:-. Me likey lots. Så den fick följa med hem. Så nu behöver jag ingen mer vårjacka. Så det så.

Nu ska jag och Soffis dega i soffan framför ”Dreamgirls”. Skönt med en lördagkväll framför teven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

Vecka 5

Den senaste veckan har varit megarörig i mitt huvud. Samtidigt som lanseringen har gått som tåget och jag är helt överväldigad av den respons och

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var