Ett hyffsat förvirrat inlägg

Ett hyffsat förvirrat inlägg

Nu är våren verkligen här, kidsen har äntligen invigt fotbollsplanen här bredvid. Det ska också tydligen även spelas amerikansk fotboll där, något jag aldrig haft turen att uppfatta.

Det blev lite Valborgsfirande igår ändå. Vi hamnade på Harrys där jag sprang på ett par gamla ansikten och några nya.

Jag känner mig så fruktansvärt förvirrad. Så mycket jag vill göra, men så lite resurser och så många saker som håller mig tillbaka. Snacka om att vilja äta och kakan och ha den kvar. Ibland vill jag bara trycka på pausknappen så att världen slutar snurra medan jag försöker räkna ut vilket ben jag ska stå på.

Jag saknar New York. Jag vill tillbaka.

On a side note, Jessica fyller år idag. Grattis pumpkin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!