I förmiddags mötte jag upp Annika Norman som är redaktör på SOLO och SOLO Mode för lunch på Muggen. Vi åt rostbiffsallad, eller ”Hälsoboost” som Muggen valt att kalla det, och uppdaterade oss på vad som hänt i våra liv sedan sist och pratade om jobben jag gjorde för Solo Mode och eventuella framtida uppdrag (!!).

Efter det mötte jag upp en ny, fin vän och vi promenerade runt i solen och snålblåsten på Söder. Slog oss ned i solstolarna nedan en stund men det blåste så kallt om öronen så lämnade dem för värmen, chai latten och den djupa soffan som Café String erbjöd som alternativ. Himla fin eftermiddag.

Nu är det lite mat som gäller innan det blir jobb hela kvällen och sedan kommer syster Anna på besök. För i helgen ska det firas. Vad undrar ni? Att jag överlevde 30.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

Långa, korta februari

Hej och välkommen till en ny månadsrecap! Den här gången är det februari jag har att bjuda på och allt det som hör därtill. Februari

Det här med pengar

Alltså det här med pengar. Jag har alltid varit så van att inte ha pengar. Har aldrig haft ett speciellt välbetalt jobb eller tjänat massor