Fem favoriter på Snapchat

Min absoluta favorit bland sociala medier just nu är Snapchat. Det jag gillar mest med det är att det är så ocensurerat och man kommer så nära avsändaren. Det känns personligt på ett helt nytt sätt!

Några tips för engagerande Snapchat-stories:

  1. Var själv med i bild, man vill se vem det är som snappar!
  2. Tar du bilder, ändra tiden på bilden till typ 3-4 sekunder. Jag behöver inte stirra på samma bild i 10 sekunder.
  3. Gör gärna en mini-vlog och prata lite i kameran. Det gör inget att du inte hinner på en snap (10 sek), det är bara att dela upp på fler!
  4. Rita, skriv med text, tänk på komposition – gör något för att snappen ska kännas lite mer arbetad även om den är “ocensurerad”.
  5. Det kallas “story” av en anledning. En story är aktuell i 24 timmar, sedan försvinner den. Så lägg inte bara upp ett enda 10 sekunders-klipp, det kan du lägga på Instagram istället. Skapa en story, gärna minst 5-10 klipp under en dag!

Här kommer mina fem favoriter som jag tycker har fattat Snapchat!

snap_amelia

Amelia Widell – @ ameliamelimellz

Amelia spelar ofta musik i bakgrunden av sina snaps vilket gör att hon liksom får ett eget personligt soundtrack, något som jag verkligen gillar! Hennes snaps blir som en liten film och i många fall känns hennes stories mycket medvetna och får ett sammanhang.

snap_ingrid

Ingrid Nilsen – @ ingrid.nilsen

Ingrid är en av mina favoritvloggare och en riktig treat på Snapchat! Hon är rolig, kreativ och kvick och använder sig av mediets fördelar på ett skitsmart sätt. Like!

snap_nicolette

Nicolette Mason – @ nicolettemason

Helt faaabulous plus size-bloggare som jag upptäckte genom hennes vlog för Marie Claire där hon jobbar. Hon var en av de första jag följde på Snapchat och en av dem som fick mig att älska vlog-delen av SC (när hon pratar direkt in i kameran). Plus att hennes lilla hund Frankie är helt gudasöt.

snap_kaitlyn

Kaitlyn Bristowe – @ snapbackbean

Om ni följer MIG på Snapchat vet ni att jag är besatt av allt som har att göra med The Bachelor/Bachelorette/Bachelor in Paradise. Och jag är så smått besatt av Kaitlyn Bristowe, vår senaste Bachelorette. Hon och hennes fästman Shawn sitter ofta i en bil, smygsnappar varandra, garvar åt oförståeliga skämt och bara är allmänt gölliga. Så besatt.

snap_josefin

Josefin Dahlberg – @ josefinsoso

Efter att jag hängde med Josse i fredags har jag blivit lite kär i henne – så sjukt smart, driven och engagerad person att ha att göra med! Hon är en av få av de svenska snapparna jag följer som liksom har fattat grejen – att bygga relation! Hon är rolig och härlig och visar upp alla delar av sitt liv, vilket jag gillar massor.

Vem är din favorit på Snapchat? Vilka borde jag följa?

Följ mig på Snapchat – @ lalindase!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Omplantering

Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget

Jag har blivit med tavelvägg!

Jag har äntligen blivit med tavelvägg!! Kolla så himla magisk den är! Så nöjd!! I så rackarns många år har jag önskat mig en alldeles

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken