Hepp. Det verkar som att min blivande hyresgäst gick så smått upp i rök. Jag mailar och mailar och inga mail får jag tillbaka. Så nu blir det till att leta efter en ny hyresgäst. Tur att jag har hyfsat god tid på mig iaf. Så, känner du någon som behöver en tvåa i Nacka mellan 4/9-1/2, hojta så det hörs!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs

113. Minisode: Det största misstaget nya influencers gör

DET STÖRSTA MISSTAGET NYA INFLUENCERS GÖR / Jag har jobbat med digitala influencers i över 10 år och det är en sak som fortsätter komma upp om och om igen när det gäller för nya influencers att börja tjäna pengar på sina kanaler.Eller rättare sagt -…