Flugsmälla tack?

Flugsmälla tack?

Flughelvetena har surrat runt mig hela natten. Inte mycket sömn där.

Pappsen är en sån där hemsk morgonmänniska och skuttade upp redan runt halv sex. Efter att han diskat och fejjat runt så joinade han mig i vardagsrummet och när han slog sig ner i den väldigt knarriga fåtöljen så vaknade jag till liv. Då förflyttade jag mig in till hans sovrum och fortsatte nanna. I en säng. O du gudomliga säng. Jag har inte sovit i en säng på 3 veckor nu. Heavenly.

Ikväll kommer min allra bästaste vän Soffis till stan. Vi ska sätta oss på väl vald uteservering och försöka sammanfatta allt som hänt sedan vi sist sågs för drygt ett år sedan. Det torde ta ett tag, så Rådhuset och deras halva-priset-hela-kvällen skulle ju sitta mighty fine.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Idag faller löven

Kära dagbok, Idag är det måndag och jag har haft en tokmysig helg! Det har varit så soligt och fint men ändå krispig luft, precis

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.