Flyttförberedelser, del 1

Flyttförberedelser, del 1

Jag har haft en väldigt aktiv förmiddag. Vaknade strax före nio av ett gäng mardrömmar kombinerat med en liten svart kissekatt som inte ville sluta naffsa på mina händer. Sedan dess har jag avverkat en hel hög med samtal och mailande som måste göras i samband med flytten.

* Adressändring CHECK!
* Beställa internet och telefoni från BBB CHECK!
* Flytta elen CHECK!
* Flytta hemförsäkring CHECK!
* Lägga ut säljannons på Blocket om dator CHECK!

Nu ska jag börja rensa i garderoben för att se om jag kan dumpa något på klädinsamlingen. Och så måste jag packa om den jättestora boklådan och väga upp tyngden med lite kläder. Se, hon går att lära!

4 svar

  1. Oj, vad duktig du är som fått så mycket gjort. Vi flyttar snart och efter 7 års boende har vi en hel vind, ett förråd och en stor klädkammare att rensa ut… *suck* Blir trött bara jag tänker på det. Och jag har inte gjort något. Beställa bredband ska jag göra idag…det är det första jag gör! 😉

    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi