for music is what makes the heart grow fonder. and stronger.

for music is what makes the heart grow fonder. and stronger.

Jag har skapat ett rum åt oss i Spotifyappen Soundrop!

Jag fick idén från Sandra och det funkar som så att man hänger i ett rum och lyssnar på precis samma sak som alla andra, samtidigt. Lite som radio fast man bestämmer själv vilken musik som ska dyka upp. Man kan lägga till egna låtar och så kan man rösta upp dem man tycker om så att de kommer lite högre upp. Man drar in låtar i listan genom att dra den till app-ikonen i vänster ram eller söka när du är inne i ett rum.

Här nedanför hittar ni vårt lilla rum. Här kan vi hänga för att få lite inspiration, mysa lite eller bara för att bota den där ensamheten som kan krypa sig på ibland. Kom in och häng. Och skynda er, nu är det Depeche!

LALINDALOUNGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kommunikatörsdagen

Mina nio bästa föreläsningstips

Att föreläsa är förmodligen en av de saker jag älskar mest med mitt jobb. Det och skapa content hamnar högst upp på listan av de

VLOGG: Jag har ADHD

För ett par veckor sedan berättade jag att jag nyligen fått en adhd-diagnos. I dagens vlogg får du följa med till Stockholm när jag gjorde

Måndag och tisdag i Göteborg

Det är inte ens två veckor sedan. Jag anlände Göteborg på förmiddagen förra måndagen efter att ha åkt nattåg ner från Övik. Visst, vi hade