Framför Emily Dahls kamera

160119 - Arsenik Fotografi

I tisdags förra veckan åkte jag ut till Stureby, jag skulle nämligen hälsa på Emily Dahl i hennes studio och bli fotad för pressbilder för allra första gången! Det senaste året har jag ju figurerat en del i media och har fått använda outfitbilder och liknande när bilder har efterfrågats. Men nu var det alltså dags för proffsbilder! Jösses så awkward det är att stå framför en kamera sådär. Då är det skönt att en sådan rolig prick som Emily står på andra sidan.

160119 - Arsenik Fotografi

160119 - Arsenik Fotografi

160119 - Arsenik Fotografi

Emily har det så rackarns fint i sin studio med peppiga citat på väggen och pompoms i fönstren. Leia hittade sin favvoplats i den flådiga soffan under min kappa.

160119 - Arsenik Fotografi

160119 - Arsenik Fotografi

Emily riggade ljus och jag gick omkring och drack prosecco och dansade till Spice Girls. Win på den liksom.

160119 - Arsenik Fotografi

Sedan tittade vi på Bachelor tillsammans då vi båda är besatta av serien. Och ÅH va fint det var att få ventilera med någon!! Vi ventilerade så mycket att vi typ inte hörde någonting av vad som sas i själva avsnittet. Jag hade till och med glömt bort att Lacy åkte hem?! Oh well. All in all, en alldeles ljuvlig eftermiddag.

press01 press02

Och här ser ni resultatet (och i min header!)! Blev de inte alldeles precis jättebra? Lagom baws, lagom cool, lagom jag.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

9 svar

  1. La direkt märkte till den nya headern när jag tittade in här igår. Så jäkla proffsig och verkligen på tiden 🙂 Den där Emily alltså, fasen vad hon kan! Sista bilden på dig är helt frikkin amazing!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle

Vecka 47 | Internetdagarna och SNÖ!

Den här veckan har jag föreläst lite, smidit lite silver och haft lite ångest. Lite upp och lite ner alltså, hela livets smörgåsbord! Förra måndagen

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

PING Helsinki

Förra veckan var jag på PING i Helsingfors. PING är en jättestor konferens för influencers och företag, eller ”content gurus” och ”business hippies” som vi