I torsdags fick jag träffa Linn. Jag har inte träffat henne på säkert ett år, trots att vi bor i samma stad, så det var en del att komma ikapp. Och detta görs bäst i solen. Så vi köpte med oss lite mat och dryck och hade bryggpicknick nere vid Skurusundet. Lyssnade på vågkluck och pratade om livet.

Här är Linn. Hon är en av de roligaste människor jag känner.

När man låg på rygg på bryggan såg man bland annat det här.

Efter ett par timmar på bryggan begav vi oss in till stan, närmare bestämt Boule & Berså.

Där fick vi mat och öl och galna duvor som försökte sno detsamma.

Bakom oss var ett grabbgäng som var aningens överförfriskade och jag bara väntade på att jag skulle få ett bouleklot i skallen.

Sedan kom Micke. Efter maten förflyttade vi oss till de fantastiska sofforna som finns vid baren. Och där parkerade jag. I tre timmar. Reste mig bara för att sörpla öl lite då och då.

Och där låg jag och surrade och twittrade och njöt till de stängde. Tyvärr hade då världens vidrigaste magkatarr satt klorna i mig så jag sov nästan ingenting följande natt. Lite som universums sätt att balansera ut allt det trevliga kanske?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2021 – en årskrönika

God fortsättning! Jag började göra en årskrönika likt förra årets men eftersom bloggandet varit lite bristfälligt i år och det därför var svårt att få

Fixarfredag

Hej och välkommen till i fredags! Just denna fredagen var inte den bästa i mannaminne eftersom Leia och jag varit inne på akuten på natten

Hemester – ett dygn på Ulvön

I början av juni blev jag bjuden till Ulvön av Ebba och Tobias, paret som driver Ulvö Hotell. Jag och Ebba har pratat fram och