I torsdags fick jag träffa Linn. Jag har inte träffat henne på säkert ett år, trots att vi bor i samma stad, så det var en del att komma ikapp. Och detta görs bäst i solen. Så vi köpte med oss lite mat och dryck och hade bryggpicknick nere vid Skurusundet. Lyssnade på vågkluck och pratade om livet.

Här är Linn. Hon är en av de roligaste människor jag känner.

När man låg på rygg på bryggan såg man bland annat det här.

Efter ett par timmar på bryggan begav vi oss in till stan, närmare bestämt Boule & Berså.

Där fick vi mat och öl och galna duvor som försökte sno detsamma.

Bakom oss var ett grabbgäng som var aningens överförfriskade och jag bara väntade på att jag skulle få ett bouleklot i skallen.

Sedan kom Micke. Efter maten förflyttade vi oss till de fantastiska sofforna som finns vid baren. Och där parkerade jag. I tre timmar. Reste mig bara för att sörpla öl lite då och då.

Och där låg jag och surrade och twittrade och njöt till de stängde. Tyvärr hade då världens vidrigaste magkatarr satt klorna i mig så jag sov nästan ingenting följande natt. Lite som universums sätt att balansera ut allt det trevliga kanske?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.

Vecka 27.

Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans. Veckans blomma: Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar