Att känna sig värd – och författarträff i Umeå

På tal om att livet går för fort – den här veckan har verkligen gått för fort. Jag är uppe i Övik och varje dag har varit fullt ös. Jag har haft möten med potentiella samarbetspartners, haft möte med ny redaktör för InoS site och firat min morbror som fyllt år. När man är hemma med familjen blir det helt enkelt inte lika mycket tid framför datorn och jag hoppas det känns okej med dig också.

Men nu ska jag berätta om vad jag gjorde i onsdags!

I onsdags var jag alltså inbjuden på mitt första författarbesök. Det var under Bokveckan i Umeå och det var alltså första gången som jag blev inbjuden att prata helt baserat och kring min bok. Stort!

Vi höll till på kulturhuset Väven och det var ungefär 30 personer som hade kommit för att lyssna på mig och Kristina som intervjuade mig. Och vet ni – de här personerna hade alltså betalat för att se mig prata. De hade pungat ut en hundring per skalle för bara mig. Ingen annan, ingen konferens, inga fler talare. Bara mig.

Det gör mig så otroligt tacksam och ödmjuk och ger mig samtidigt en så otrolig pepp! Folk vill alltså betala för att lyssna på mig! Det ger så många tankar och öppnar så många dörrar. Whee!

Extra roligt att Zanna, som driver sajten Sisters in Law och vars styrelse jag suttit i, kom och lyssnade!

Stort tack till alla ni som kom och lyssnade och till Bokveckan som bjöd in mig!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Cellbes

Syjunta i Örnsköldsvik med Cellbes

Reklamsamarbete med Cellbes För en massa månader sedan, i kallaste januari, var Cellbes på plats i Övik för att fota sin vårkampanj “Vi är Cellbes”!

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen