Nu fortsätter vi gårdagens bildfest.

Lördagen gick alltså i julens tecken. Och vännernas. Och glöggens. Och matens. Och i slutändan även fotmassagens. My kind of party.

Efter julmarknaden och promenaden hamnade vi hos Hanna. Bjarne hälsades välkommen av Eva. Hon har precis kommit hem efter tre månaders praktik i New York. Jag var inte alls avis. Fast skitavis.

Hanna hade dukat upp till en hel fest. Mycket ost och mmmmöl. Det gillas.

Jessica var med en stund med pärlor och hjärtan.

Världens bästa värdinna, Hanna.

Jag drack Chimey och det gör mig alldeles sådär mysig. Mummig öl.

Åke ville inte alls ha på sig sina sockar. Så himla härligt barn.

Micke var med. Han och Hanna delade på uppdraget att massera mina fötter. De skötte sig ypperligt bra. Jag dog lite av gott.

Sedan var det dags för något fantastiskt som Hanna komponerat själv. Apfelstrudel i flytande form. Äppeljuice, Fireball, vaniljvisp och kanel. NOM.

Ibland tar man en sån där perfekt bild som hjärtat bara hoppar till av. Det här är en sådan. Mio, Hanna och Åke och en perfekt symmetri. Fotografnörden i mig ba' ”ååååhhhh”.

Och så lite instagram för det är bara där jag fastnar tydligen.

Så tokfin kväll. En sådan då själen faktiskt tar ett andetag och vilar lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En effektiv morgon i sängen

Hallå tisdag! Hur mår ni? Själv har jag jobbat hemma idag och försökt hämta mig efter de senaste veckornas in-i-kaklet-jobb. Jag hade tänkt ta några

När allt bara är.

Det kom lite mer snö igen. Men nu tror jag att vi kanske ändå hamnat i ”mud season”. Jag har haft sådan fruktansvärd ångest de