Hej nollgradigt och färggranna löv!

130926

Är det bara jag eller var det inte sensommar bara förra veckan? Typ 18 grader och sol? Idag var det nollgradigt när jag gick till jobbet och löven brinner röda. Jag älskar hösten så jag klagar inte, jag är bara inte så snabb med förändringar. Jag har fortfarande sommarjacka och sandaler i hallen. Garderobsbyte kanske får bli helgens projekt?

Saker och ting börjar hända nu på filmfestivalen, idag gick vi ut med vår spännande temakväll Under the Rainbow och fler härligheter ligger i pipeline. Det är tokroligt men det känns lite som att jag har två jobb just nu, filmfestivalen och mitt eget företag. Jag skulle behöva dubbelt så mycket tid på dygnet för att hinna med allt roligt som händer. Och lite mer pigghet, det är som att det här med mörker och kyla har bankat in tröttheten permanent i huvudet på mig. Oh well, all går i vågor. This too shall pass.

Ett avsnitt ”West Wing” till, sedan blir det sängen. God afton.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt

Vecka fem och snön

Tjolahoppsan hejsan bloggen! Så var det måndag igen. Det verkar aldrig som vi kommer ifrån dem, måndagarna. De smyger alltid på oss när vi är

Vecka 29 | På berg och bryggor

Förra veckan hängde jag också i Övik och i en backe och på en massa berg! Några favoriter från veckan: Måndag ⇢ Veckan började med