Historien om mina enorma tuttar fortsätter.

Historien om mina enorma tuttar fortsätter.

Tre t-shirts, ett par svarta jeans och en finskjorta, motvilligt inköpt kan tilläggas, blev det till bror. Jag lyckades övertala honom att en fin skjorta kan man ju ha i garderoben för speciella tillfällen, som födelsedagar, familjemiddagar och andra högtider. Som syrrans konfirmation imorrn. Och så var den ju på rea. ”Okej då” sa han med ett småmuttert snett flin. Personal shopper kanske jag ska bli?

Och så var det ju om mina enorma tuttar igen då. Som jag tidigare fastställt så har jag i vuxen tid alltid varit helt övertygad om att jag är en C-kupa. En ganska stor sådan, men att jag ändå håller mig innanför de ramarna. Men så under mitt besök till Victoria's Secret i New York i april fick jag ju hela min verklighetsbild omkullkastad då ”Big momma” informerade om att jag var en 36 DD. Okeeeeej. Men vad det motsvarade i svenska mått visste jag ju fortfarande inte. Det var säkert en C iaf. Max en liten D.

Idag skuttade jag glatt in på Triumph i Oscargallerian i Övik och skulle bara kika lite. Jag meddelade den übergulliga expediten om mitt lilla äventyr på Victoria's Secret och hon utbrast då glatt; ”Jaha, men då har du ju E-kupa!”.

*paus här för flämtande och upplockande av hakor*

Eeee? Jag trodde hon skojade. Men precis samma uppenbarelse som i NYC, i provrummet så satt den som ett smäck. Så nu är jag ett stycke vit spetsbehå, storlek 80E rikare. Och 349:- fattigare. Det kostar att ha kvinnliga behag.

Jag får bilda klubb med Shirley Clamp. Hon har oxå stora tuttar. Och en stor röst som hon delade med dig när hon var på gallerian idag och signerade skivor. Där är hon, i mitten. I den röda ringen. Med det röda håret. Mobilkamera. Skyll på LG.

060603 - Shirley Clamp

Update! Oxå inhandlat idag: Optisk mus till laptopen. 74:-. Helt okej. Scrollhjul! Wohoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett bucket list moment

I torsdags checkade jag av något på min bucket list som funnits där i en sisådär 10 år. Jag hängde med, och intervjuade, den ursprungliga

Vloggvecka Dag 1: Isbad och mammografi!

Mitt livs första vloggvecka börjar idag! Denna måndag fick också lite sällskap av söndagen eftersom jag igår var ute och isbadade! Det är ju GULD-content

83. Facebookannonsering for newbies med Sara Öhman

Sara Öhman är, förutom en av mina bästa vänner, en riktig stjärna inom digital marknadsföring. Hon driver sedan 6 år tillbaka eget företag och jobbar med att hjälpa företag få mer effekt av sin marknadsföring i sociala medier. Hon är en av mina personl…