Höstnyheter från Lindex | Plus Size Shoppingtips

Lindex höstnyheter

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Höstnyheterna börjar trilla in och detta betyder också att det stora projektet som jag pratat om hela året – att Lindex inkluderar plus size i sitt ordinarie sortiment – börjar rullas ut! Egentligen drar inte höstkampanjen igång på riktigt än på ett par veckor men jag är för pepp för att väta så jag tycker vi smygstartar med några av mina favoriter, shall we? 🙂

Samtliga dessa finns minst upp till storlek 48/XL.

Och åter igen, jag får betalt av Lindex för mitt konsultande i projektet, men inte för att skriva om det på bloggen, det gör jag bara för att det är så jädra grymt!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Gud va roligt! Såg att Ellos söker Plus Size bloggare 🙂 Blir så glad att vissa företag väljer att satsa på mångfald men jag anser att we still have a long way to go. Nelly tex vägrar lägga upp bilder på folk som inte är en size 0. Har skrivit till dom så många gånger men “dom ska föra det vidare” men ingenting förändras. De har kunder i alla storlekar, varför endast reblogga de super smala?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej januari du är fin och stormig

Alltså det här med ny bloggdesign gör ju under för bloggpeppen! Helt plötsligt går jag omkring och funderar på blogginlägg jag vill skriva och bilder

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker