Höstnyheter från Lindex | Plus Size Shoppingtips

Höstnyheter från Lindex | Plus Size Shoppingtips

Lindex höstnyheter

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Höstnyheterna börjar trilla in och detta betyder också att det stora projektet som jag pratat om hela året – att Lindex inkluderar plus size i sitt ordinarie sortiment – börjar rullas ut! Egentligen drar inte höstkampanjen igång på riktigt än på ett par veckor men jag är för pepp för att väta så jag tycker vi smygstartar med några av mina favoriter, shall we? 🙂

Samtliga dessa finns minst upp till storlek 48/XL.

Och åter igen, jag får betalt av Lindex för mitt konsultande i projektet, men inte för att skriva om det på bloggen, det gör jag bara för att det är så jädra grymt!

6 svar

  1. Gud va roligt! Såg att Ellos söker Plus Size bloggare 🙂 Blir så glad att vissa företag väljer att satsa på mångfald men jag anser att we still have a long way to go. Nelly tex vägrar lägga upp bilder på folk som inte är en size 0. Har skrivit till dom så många gånger men ”dom ska föra det vidare” men ingenting förändras. De har kunder i alla storlekar, varför endast reblogga de super smala?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En smak av landet

Något av det bästa som finns med att hänga på landet är att man kan gå ut på gården och äta saker, rakt från mark

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Sista kvällen i Kvaved

Ganska precis ett år efter att jag landat i Kvaved ska jag alltså ta farväl. Eller ja, farväl är kanske lite dramatiskt, huset finns ju