Hot flashes?

Hot flashes?

Antingen är jag gravid eller så går jag igenom klimakteriet, det är helt sjukt vad jag svettas! Och vid konstiga tillfällen! Efter mitt morgonté känns det som att jag legat på plajjan i flera timmar, jag svettas om händerna och är helt blank i ansiktet. Vad är det för fel på mig?! Snälla säg att man svettas mer när man är vältränad än när man är helt otränad. För isåfall kan jag kanske stå ut med det.

Kalldusch tack?

3 svar

  1. Man svettas faktiskt mer om man är vältränad… Ju mer van kroppen är vid att svettas desto lättare gör den det.
    Annars kanske det kan vara ägglossning? Då stiger också kropps-temperaturen en aning. Inte lätt att vara kvinna alla gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem överlever i influencerbranschen?

Jag får ofta frågan om influencerbranschens framtid. Vilka kommer överleva i en bransch som förändras så snabbt, där konkurrensen blir hårdare varje dag och där källan till den primära inkomsten för många – annonsören – fortfarande inte riktigt har fattat styrkan i influencer marketing.

113. Minisode: Det största misstaget nya influencers gör

DET STÖRSTA MISSTAGET NYA INFLUENCERS GÖR / Jag har jobbat med digitala influencers i över 10 år och det är en sak som fortsätter komma upp om och om igen när det gäller för nya influencers att börja tjäna pengar på sina kanaler.Eller rättare sagt -…

Göteborgstips! Herbarium i Palmhuset

När jag var i Göteborg förra veckan passade jag på att slinka in till Trädgårdsföreningen och Palmhuset! Kan du förstå att jag, som ändå bodde