När jag var hemma i Övik och låg utslagen i förkylning så plingade glassbilen förbi och jag kände att glass, det var precis vad jag behövde i min misär.

Väl ute vid glassbilen visade det sig att de även sålde glass för hundar från Hugo & Celine och som den vovvemamma jag är så var jag ju tvungen att skämma bort Leia. Och jädrar vad hon älskade den! Hon åt nästan upp kartongen, så ivrig var hon att få i sig varenda litet uns av leverglassen. Så – helt klart en hit hos denna lilla grekiska.

Glassen kom i tre-pack med tre olika smaker och de andra två ligger just nu i min brors frys och väntar på varmare tider. Detta kommer helt klart bli ett populärt inslag i sommarsemestern för Leia.

I vloggen nedan kan du se exakt hur pepp Leia var på glasskalaset!

// 49/100

4 svar

  1. Hurra, va kul! Då blir det glasskalas med alla barn och vovve när vovve fyller 7 i sommar 🙂 Ungarna älskar glass och det vore ju roligt om deras fluff-kompis också kan få äta glass på sitt eget kalas. Då var det ordnat! =D

  2. Vad härligt att se! TACK!!!! Och vi kan lugna ner dig, bägaren är giftfri ifall Leia skulle få för sig att äta upp bägaren. Vi återanvänder bägarna många gånger om både som matskålar och vattenskålar.

    Hälsningar från Hugo och Celine genom matte Sonja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tillskott i familjen!

Jag har inte haft en kattunge sedan 2008 när Silver kom till mig (ääälskar att jag har bloggen för att kunna länka till sånt här!!).

En annorlunda jul

Inget är som vanligt i år men jul blev det ju ändå! Och även fast jag skulle spendera den i stort sett helt själv så

Vad hände med Greta?

Greta var min andra kyckling nånsin. Hon kläcktes en dag efter Rosita i kläckaren i köket hemma i Eldsmark den 15 juli, 2020. Det var