Yey! Jag vann mitt blåa Diorskärp! *dansar runt*

Härnäst på min önskelista: Lancôme Juicy Tubes – Babydoll

Åh! Upptäckte precis att Ebay har fått en svensk sida! Tradera fick precis lite konkurrens!

5 svar

 1. Det är faktiskt personen som annonserar ut läppglansen som jag är fascinerad över… 🙂 ”Jag köpte ett läppglans men ångrade mig, istället för att ge det till en kompis så lägger jag ut det på auktion”! Eller så är det jag som missat något? Blir full i skratt när jag tänker på hon som sitter framför datorn och annonserar ut sitt läppglans och tror att folk skall buda som fan… *fniss*

  Ungefär som de som säljer gamla använda skor ganska dyrt på blocket, så lägger de ut en bild där man ser hur sletna de är o tror att folk ska köpa… Är ju skitkul tycker jag!!!

  Men nu när jag läser en gång till så skrev du att det är på din önskelista, vilket inte är samma sak som att du skall köpa det på auktionen!

  Hoppas att alla läser det här med rätt ton, jag vill inte vara knäpp mot dig Linda. Jag är bara förundrad över vad folk lägger ut till försäljning på nätet!

  Kramis!

 2. *garv*

  Jag hittade inte en bild på den nån annanstans, så därför blev det från ebay! Och det fanns inte på Kicks igår när jag jagade upp det. Men tydligen kan man få sålt all möjlig skit! Kanske ska auktionera ut mitt IsaDora eyeshadow från 96? Kanske kan få en tia för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fredagsstatus

Klockan är halv fem, jag slängde precis in en tvättmaskin och hällde upp ett glas rödvin som jag ställde bredvid kaffekoppen bredvid datorn. Då börjar

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet ”Bloggbusiness”), den 22 januari

113. Minisode: Det största misstaget nya influencers gör

DET STÖRSTA MISSTAGET NYA INFLUENCERS GÖR / Jag har jobbat med digitala influencers i över 10 år och det är en sak som fortsätter komma upp om och om igen när det gäller för nya influencers att börja tjäna pengar på sina kanaler.Eller rättare sagt -…