Yey! Jag vann mitt blåa Diorskärp! *dansar runt*

Härnäst på min önskelista: Lancôme Juicy Tubes – Babydoll

Åh! Upptäckte precis att Ebay har fått en svensk sida! Tradera fick precis lite konkurrens!

5 svar

 1. Det är faktiskt personen som annonserar ut läppglansen som jag är fascinerad över… 🙂 ”Jag köpte ett läppglans men ångrade mig, istället för att ge det till en kompis så lägger jag ut det på auktion”! Eller så är det jag som missat något? Blir full i skratt när jag tänker på hon som sitter framför datorn och annonserar ut sitt läppglans och tror att folk skall buda som fan… *fniss*

  Ungefär som de som säljer gamla använda skor ganska dyrt på blocket, så lägger de ut en bild där man ser hur sletna de är o tror att folk ska köpa… Är ju skitkul tycker jag!!!

  Men nu när jag läser en gång till så skrev du att det är på din önskelista, vilket inte är samma sak som att du skall köpa det på auktionen!

  Hoppas att alla läser det här med rätt ton, jag vill inte vara knäpp mot dig Linda. Jag är bara förundrad över vad folk lägger ut till försäljning på nätet!

  Kramis!

 2. *garv*

  Jag hittade inte en bild på den nån annanstans, så därför blev det från ebay! Och det fanns inte på Kicks igår när jag jagade upp det. Men tydligen kan man få sålt all möjlig skit! Kanske ska auktionera ut mitt IsaDora eyeshadow från 96? Kanske kan få en tia för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…

Mitt ord för 2022

”För att bli något du aldrig varit måste du göra något du aldrig gjort.” Inspirerad av Sara Rönne som i flera år nu haft ett

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!