I have an addiction, sir!

I have an addiction, sir!

060505-shopping-04.jpg Det är fredag, solen skiner så härligt och jag har precis intagit helgens första martini. Livet kunde varit värre. Jag är trots detta fruktansvärt rastlös och varenda människa jag känner (båda två) är antingen bakis eller bortresta eller bara rakt av tråkiga. Och jag som har slingat håret idag! *lägger sig ner på golvet och trotsar alla en stund*

Imorse släpade jag mig upp ur sängen runt nio för att hinna till mötet som jag hade inbokat klockan tio. Bara för att sedan upptäcka att oj då, det var visst inte idag utan på tisdag. Happ, så fick man precis en hel massa tid över. Dagen inleddes då istället med frukost i solen på Café Latte, bestående av en ost/skinksmörgås och isté. Därefter snyltade jag på jobbets bläckpatroner för att få ihop min del av DenStoraÖverraskningen. Sedan bar det av ned på stan. Och detta slutar som ni vet aldrig väl. När jag var klar inne på Gina Tricot ufbröt kassörskan bubbligt, ”Oj, det var storhandling idag!”. Öhh.. hrmm… näääe? Bara en klänning, en topp, ett linne och en bolero? Okej då. Forgive me father, for I have sinned.

Jag gjorde misstaget att titta mig i en av de tusentals speglar som finns på Gina, H&M, Lindex etc på stan och insåg att jag såg rätt så bedrövlig ut i håret. Så kan man ju inte se ut när DenStoraÖverraskningen går av stapeln. Så efter att ha sprungit runt som en mindre dåre (och dragit på sig ännu värre skoskav vill jag tillägga) hittade jag äntligen en vänlig själ som ville ta sig an min kallufs (eller, rättare sagt, inte var inbokad hela förbaskade dagen). Anna på Click slängde på mig en gräsligt ful slinghätta, som tack och lov gav ett bättre resultat än vad hättan hintade till. Resultatet ser ni nedan. Klicka så blir jag stor. Nedan följer även dagens synder. Det blev bara fem totalt med klippningen så jag har två kvar.

060505 - Klänning, Gina Tricot 060505 - Omlotttopp, Gina Tricot 060505 - Vitt linne och bolero, Gina Tricot New do! 060505

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kungsträdgården

Nu blommar det!

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för