I have an addiction, sir!

I have an addiction, sir!

060505-shopping-04.jpg Det är fredag, solen skiner så härligt och jag har precis intagit helgens första martini. Livet kunde varit värre. Jag är trots detta fruktansvärt rastlös och varenda människa jag känner (båda två) är antingen bakis eller bortresta eller bara rakt av tråkiga. Och jag som har slingat håret idag! *lägger sig ner på golvet och trotsar alla en stund*

Imorse släpade jag mig upp ur sängen runt nio för att hinna till mötet som jag hade inbokat klockan tio. Bara för att sedan upptäcka att oj då, det var visst inte idag utan på tisdag. Happ, så fick man precis en hel massa tid över. Dagen inleddes då istället med frukost i solen på Café Latte, bestående av en ost/skinksmörgås och isté. Därefter snyltade jag på jobbets bläckpatroner för att få ihop min del av DenStoraÖverraskningen. Sedan bar det av ned på stan. Och detta slutar som ni vet aldrig väl. När jag var klar inne på Gina Tricot ufbröt kassörskan bubbligt, ”Oj, det var storhandling idag!”. Öhh.. hrmm… näääe? Bara en klänning, en topp, ett linne och en bolero? Okej då. Forgive me father, for I have sinned.

Jag gjorde misstaget att titta mig i en av de tusentals speglar som finns på Gina, H&M, Lindex etc på stan och insåg att jag såg rätt så bedrövlig ut i håret. Så kan man ju inte se ut när DenStoraÖverraskningen går av stapeln. Så efter att ha sprungit runt som en mindre dåre (och dragit på sig ännu värre skoskav vill jag tillägga) hittade jag äntligen en vänlig själ som ville ta sig an min kallufs (eller, rättare sagt, inte var inbokad hela förbaskade dagen). Anna på Click slängde på mig en gräsligt ful slinghätta, som tack och lov gav ett bättre resultat än vad hättan hintade till. Resultatet ser ni nedan. Klicka så blir jag stor. Nedan följer även dagens synder. Det blev bara fem totalt med klippningen så jag har två kvar.

060505 - Klänning, Gina Tricot 060505 - Omlotttopp, Gina Tricot 060505 - Vitt linne och bolero, Gina Tricot New do! 060505

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Onsdag och torsdag – fullt bagage och fullmåne

Hejhej här kommer ännu ett försök till semi-realtidsbloggande! Det här är ju min favorittyp av blogginlägg att läsa själv – alltså typ Instagram Stories fast

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis