Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer”


Alltså kan vi bara take a moment här.

Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag ser era stories. Ni fina människor som antingen köpt eller fått min bok och visar upp den och tycker om den. Den är liksom ute i världen nu. Den flyger.

Och ni verkar tycka om den, ni där ute i världen. Jag har fått några helt galet fina recensioner redan (bland annat av Sara och Madeleine ♥♥♥) och så många som säger att ni är taggade på att läsa.

Att se boken där ute, i era händer, är en helt fantastisk känsla. Att jag har skapat något som kan hjälpa ER, lyfta ER, i er kreativitet och förhoppningsvis hjälpa er komma närmare era drömmar. DET har liksom varit min dröm hela vägen.

Jag läste en kommentar på instagram från en tjej, jag minns tyvärr inte var nu, men hon skrev att hon hade läst boken hos en kompis och sedan känt att hon ville ha den själv så då hade hon köpt en egen. VA? Att man gillar den så mycket att man vill läsa den igen, alltså HUR FINT?!

Men det är väl lite det som är min förhoppning, att den här boken ska få vara med på din resa. Att du ska kunna gå tillbaka till den och få stöd och pepp och råd när du känner dig lite omotiverad eller osäker. Att du ska läsa den om och om igen, kanske skriva noteringar i marginalen och tumma sönder den. Verkligen använda den.

Eller bara låta den stå i bokhyllan och vara snygg. För FAN va snygg den är!! Elin och Emilia alltså, vilket TEAM vi är. Den blev precis så fin som jag önskade i mitt inre.

Så himla himla glad. Och stolt. Och ikväll ska vi fira på riktigt. Ikväll är det releasefest på Scandic Klara där jag spenderat så jädra många cofficedagar. Känns så bra och rätt.

Tack. Tack från djupet av mitt hjärta för ert stöd och er kärlek. Ni är bäst. Så himla bäst.

Är du också sugen på ett eget ex av ”Yrke: Influencer”? Här kan du köpa den!

PS. Har du skrivit om boken? SNÄLLA länka här i kommentarerna så jag får läsa! 

12 svar

 1. Grattis Linda till boken!

  Så många fina inlägg om Scandic Klara, hoppas att du hade en rolig och härlig fest igår.

  Vi ses snart igen!

  Med vänliga hälsningar

  Sara Wiberg
  Hotel Manager
  Scandic Klara

 2. Så himla mäktig känsla att ha ens egna bok i ens hand, stort grattis!
  Ska ta och klicka hem ett eget ex tror jag bestämt och fortsätta jobba mot dagen då jag har min första lanseringsfest för en bok som jag har skapat. Coolt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Workation i Lofsdalen

Jag tog med mig några vänner, några flaskor bubbel och en massa skidor och åkte till Lofsdalen för att åka skidor, inspireras och dricka sagda

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…