If you can make it here, you'll make it anywhere!

If you can make it here, you'll make it anywhere!

080408nyc1.jpg

Jag har redan bloggat om det på glambloggen (mycket bra arbetsnamn), men jag är så hyperexalterad att jag måste skriva om det här med! Den 9-18 juni bär det av till USA med familjen. Först ett par dagar av vacker natur, vingårdar och bilande i Oregon och Washington på nordvästkusten. Sedan avslutar vi med 4-5 dagar i min absoluta favoritstad, New York City!

Det blir min tredje vända till världens huvudstad men det finns fortfarande mycket att se. Och shoppa.. *hrmm*. Ett måste blir iaf att se ”Sex and the City” filmen på bio där, den har ju ännu inte kommit på bio i Sverige då. Regissören har precis avslöjat att den kommer bli 2 timmar och 15 minuter lång. ”One long, big, delicious baby!”

Det kommer garanterat bli massor av New York-bloggande de närmaste månaderna, så har ni tips på vad man kan göra (med familjen), hojta!

7 svar

 1. Underbart! Samlar på mig så mycket tips och små guldkorn som möjligt om New York. Det blir 10 dagar i höst för min del. Tjoho vad man längtar!

 2. MARIA R:
  Ja verkligen, hoppas alla drar åt samma håll bara!

  LINDA:
  Vi kanske ska åka ihop till hösten? 😉

  INGIS:
  You’re in for a treat! Jag ska försöka sammanställa min egen lilla New York-guide och fylla på den eftersom! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad fan håller jag på med?!

Vad fan håller jag på med – just nu?!

Hej kompis, glad lördag! Nu sitter jag på tåget igen till Stockholm. Ett jädra farande på mig! Den här månaden blir det mycket Stockholm, den

En dag i och vid forsarna

Det är fredag kväll och jag sitter ute på verandan och skriver detta. Har suttit här mest hela dagen medan regnet vräkt ner, hönsen virrat

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis! Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis)