I’m a survivor

I’m a survivor

Jag klarade det. Jag överlevde. Två dagar av strategier, marknadsföringsplaner och projektplanering. Ett tag trodde jag att min hjärna skulle explodera. Men nu är det klart. Och nu har jag bara en projektplan och en utvärdering kvar innan jag får kalla mig webbredaktör. Det känns ganska lysande faktiskt.

4 svar

  1. Fasen vad gött. Grattis! 🙂
    Själv är jag två inlämningar ifrån en kandidatexamen i psykologi, efter att ha lagt till lite från en gymnasielärarexamen jag redan hade iofs, men I know the feeling. :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

61. Sabina Decireé

Sabina Decireé är 24 år och började göra YouTube för fyra år sedan – och gjorde snabbt succé. Idag har hon över 125 000 följare och sedan 1,5 år sedan jobbar hon med YouTube på heltid. Sabinas dröm om att bli programledare blev alltså sann – dessutom…

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur