Incoming: Finfint besök

Incoming: Finfint besök

Om ganska precis 2,5 timme får jag fin-fint besök från Belgien, Lisa kommer och hälsar på över helgen. Vi har inte setts sedan april i New York (faktiskt den enda gången vi setts irl) och det ska bli så underbart att fnittra med henne över en appletini igen!

Men innan dess är det mycket som ska göras. Diskberget i HImalaya-size ska betas ned, det ska dammsugas och plockas undan, och jag ska försöka få nån ordning på den nya frissan efter en första natt i den. BIG hair på morgonen kan jag säga.

Ett surprise-mess dök upp från M. Jag blir verkligen inte klok på killen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Har jag inte lyckats?

När jag precis hade dragit igång mitt företag på heltid för snart 10 år sedan hängde jag mycket i Stockholms startupvärld. Lite oklart hur jag

Linda

Producera eller reagera

Foto: Jacqueline Wester Hej vänner! Hur mår ni idag? Hörrni, jag har tänkt på en sak. Eller, jag har tänkt på rätt många saker, det

Isig utflykt till Ögeltjärnsberget

Hej måndag! Hur har din helg varit? Min har fyllt på pluskontot rejält då jag haft två av mina finaste vänner på besök från Stockholm,