Incoming: Finfint besök

Incoming: Finfint besök

Om ganska precis 2,5 timme får jag fin-fint besök från Belgien, Lisa kommer och hälsar på över helgen. Vi har inte setts sedan april i New York (faktiskt den enda gången vi setts irl) och det ska bli så underbart att fnittra med henne över en appletini igen!

Men innan dess är det mycket som ska göras. Diskberget i HImalaya-size ska betas ned, det ska dammsugas och plockas undan, och jag ska försöka få nån ordning på den nya frissan efter en första natt i den. BIG hair på morgonen kan jag säga.

Ett surprise-mess dök upp från M. Jag blir verkligen inte klok på killen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så

Vintersolstånd

Nu vänder det. NU. Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer