Intervju i Örnsköldsviks Allehanda

Intervju Örnsköldsviks Allehanda

Foto: Ludwig Arnlund

I lördags satt jag i lunchrummet på lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda i min hemstad och blev intervjuad om Better Bloggers och mitt eget bloggande. Och det kändes sådär bisarrt. En sådan där ”cirkeln är sluten”-känsla. Vi pratade i 1,5 timme om bloggvärlden och jag kände hur jag verkligen brann för det jag nu håller på att bygga.

I alla år har jag sett dessa ”hyllande” artiklar om ur-Övikare som åkt ut i landet/världen och gjort stora saker, människor som lyfts fram som lite av en stolthet för staden. Och nu är jag en av dem. Visst, det må vara en liten lokaltidning men för mig är detta faktiskt något stort. Det kanske blev något av den där Linda från Geneskolan ändå.

Jag vill också säga att vi pratade i 1,5 timme och artikeln blev i slutändan rätt kort vilket gör att saker plockas ur sitt sammanhang. Men ändå.

PS. Intervjun finns även i dagens tidning.

Läs artikeln här »

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Lite nervöst!

Dags för en ny vlogg! I den här plockar jag bär, föreläser, röstar, klipper häck och skrotar runt i skogen! Tryck gärna på hjärtat här

Hej från en fredag i solen

Vilken fantastisk fredag vi har haft här i Stockholm! Två grader varmt och strålande sol lockade ut mig och Leia på en lite längre promenad