Jag älskar lördagar!

Jag älskar lördagar!

Idag var det julklappsshopping. Köpte både till mor och bror, och så några klappar till Lindisen med. Lindisen tyckte att hon var förtjänt av ett par nya skor. Men idag skyller hon helt på C. Han hittade ett par till sig själv på Skopunkten och eftersom det var tre-för-två så upplyste han mig snällt om att om jag köpte ett par skor så fick jag ett par gratis. Underbara ord för en sann shoeoholic! Så det blev ett par svarta stövletter och ett par spetsiga flats. Mitt första och enda par finskor som är utan klack!

Sedan hamnade vi på Storknallen, och jodå, det var fortfarande rea på Bianco. Jag tog en vända medan C köpte sig ett shoppingmellis på McD och sedan joinade han mig på Bianco. Dum som han var så frågade han vilka jag hade tittat på. Ett par UNDERBARA bruna med höga, tjocka klackar. Väldigt SJP/Louboutin! Jag blev käär! Och det var ju rea. Så de fick följa med hem. Fyra par skor på en vecka. Inte illa! Tjejen på Bianco vet numera vad jag heter, vad jag jobbar med och vilken skostorlek jag har (såklart!). Hon har över 200 par. Hon är värre än mig. Och min hemliga idol.

Jag hittade en bildskorna jag köpte härom dagen! Men de jag har är mer lila.

Nu står C vid spisen och lagar sin underbara Wienerschnitzel till mig medan jag bloggar och intar ett glas Merlot. Sedan blir det ”Elizabethtown”, vitlöksbröd och mer vin. Jag älskar lördagar.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skogens guld

Nu börjar min favoritsäsong – hösten. Luften är krisp och hög, träden sprakar av färger och skogspromenaderna är en fröjd utan myggen. I söndags gav

Midsommar

En midsommarafton vid havet

Man måste ju ändå älska högtider som i stort sett bara handlar om vänner, mat och sprit. Och lite blommor. Och att göra så lite