Jag börjar bli trött på hålet i hjärtat..

Jag börjar bli trött på hålet i hjärtat..

Jag ska jobba själv i kassan för första gången på söndag. Lite nervös är jag allt. Men lite mallig är jag samtidigt för att de tycker jag är så pass bra att de lämnar allt i mina händer min tredje vecka. Nu ska jag bara försöka att inte tappa bort en kassalåda eller elda upp mobilskåpet. Det ska jag väl ändå lyckas med.

För att hålla mig själv från att hoppa från en bro eller att ta till andra självskadande aktiviteter imorgon så ska jag och Monika gå ut och dränka våra sorger. Eller iaf hjälpas åt att dränka mina.

Fanfanfan. Märks det att jag bara försöker att inte skrika och slå och gråta gråta gråta. Hittade bilder på honom och oss i min plånbok idag. Vad ska jag göra? Jag vill inte glömma. Jag vill ha. Honom. Oss. Saknar och längtar.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg

Smygrelease av ”Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för ”Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs