Joyce Carol Oates är idag en av de största, kvinnliga, amerikanska författarna med böcker som Blonde och Dödgrävarens dotter bland meriterna. Idag var jag på Barnes & Noble vid Lincoln Center för att lyssna på när hon läste ur sin senaste bok Sourland och svarade på frågor gällande boken och sin arbetsprocess.

Denna kvinna är läskigt intelligent. Hon har ett ordförråd som skulle få vilken ordlista som helst att framstå som en barnbok och en lågmäld humor som gör henne tillgänglig men ändå beundransvärd. Hon läste det första kapitlet ur boken och jag förundrades över hennes målande beskrivningar, hennes liknelser och hennes engagemang när hon läste texten. Jag vill bli som Joyce när jag blir stor.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Midsommar 2018

Du har ju redan sett en massa bilder från min midsommar i Friluftsbyn och nu kommer vloggen! Det är blomplockning, kransbindningskurs och en hambo i

Nomineringarna är här!

Idag offentliggjordes nomineringarna till Stora Influencerpriset 2018! I år har jag suttit med i juryn och tagit fram de här grymma finalisterna och jag är

77. Om självporträtt och fotostil med Rania Rönntoft

Rania Rönntoftär utbildad yrkesfotograf men titulerar sig även influencer. Delar av hennes inkomst kommer nämligen från hennes sociala medier trots blygsamma följarsiffror. Nyckeln? Tajt nisch och brutalt hög kvalitet.Rania kommer från bör…

Födelsedagsvlog: You are amazing!

Välkommen att fira med födelsedag med mig! Den mest brutala massage jag någonsin varit med om! Lunch & bitemoji Hänger hos frisören Middag med familjen